Singl

Simpatični Akvarel predstavio novi singl

Kultura / Glazba | 11. 09. 2017. u 18:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon singla 'Crne oči', tradicionalne slavonske pjesme u svježem i zanimljivom a cappella aranžmanu, kojeg su predstavili krajem kolovoza na Etnofestu Neum, 'Akvarel' nam donosi još jedan singl!

Pjesma govori o onim trenucima u vezi ili životu kada poželimo da nas iz rutine i 'uspavanosti' probudi nalet adrenalina ili neka nova emocija. Kao što je nakon bure zrak svježiji i čišći, tako se i naš život može osvježiti novim opažanjima i naglim zaokretom misli.

Autor glazbe za pjesmu 'Ti i ja' je poznati skladatelj, klavijaturist 'Indexa' i osnivač 'Korni grupe', Kornelije Bata Kovač, dok je tekst za pjesmu napisala Akvarelovka Ivana Marinić. Aranžman potpisuju Krešimir Pajtler i Akvarelov producent i stalni suradnik Olja Dešić. Pjesma je snimljena u Hard Work studiju u Požegi, navodi se iz Dallas recordsa.

Novu je autorsku pjesmu 'Akvarel' izveo na Aurea Festu popularne glazbe 1. rujna 2017. u Požegi. Ovo je 'Akvarelovo' drugo sudjelovanje na Aurea Festu, a ove su se godine, uz nastup na festivalskoj večeri popularne glazbe, imali priliku predstaviti i na cjelovečernjem koncertu uz Big Band Požega pod ravnanjem Zvjezdana Marjanovića Zvekija na glavnome gradskom trgu u Požegi.

Kopirati
Drag cursor here to close