ološu jedan

'Silikonska kraljica' curu zatočila zbog profila na Facebooku

Lifestyle / Flash | 24. 04. 2015. u 06:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Beogradska policija uhitila je četiri osobe zbog otmice među kojima i 'Silikonsku kraljicu' Tijanu Đuričić (25), piše Blic.

T.Đ. (25), T.M. (32), Lj.P. (25) i G.B. (23) uhićeni su zbog sumnje da su oteli Jelenu M. i vezali je u kući jednog od osumnjičenih, priopćila je policija.

Jelena M. je, naime, 11. ožujka policiji prijavila svoju srednjoškolsku kolegicu Tijanu Đuričić da ju je 5. ožujka držala vezanu u stanu, tukla je i prijetila optužujući je da je upala na njezin Facebook profil.

Da priča bude još neobičnija, Jelena je navela da je s Tijanom bila i Jelenina sestra Tanja, kao i njoj dva nepoznata mladića i da su je svi maltretirali.

Dodala je i da su u jednom trenutku došli i Tijanini roditelji koji su tražili da kaže šifru za Tijanin Facebook, ali kako nije znala i oni su joj prijetili.

- Tijekom 2014. do studenog sam živjela s Tijanom u stanu. Tog dana 5. ožujka smo se čule telefonom i dogovorile se da razmijenimo stvari. Tijana mi je otvorila vrata i kada sam ušla s leđa su mi prišla dva nepoznata muškarca. Jedan mi je stavio ruku preko usta, a drugi mi je vezao ruke iza leđa. Zatim mi je jedan od njih ljepljivu traku stavio preko usta. Tijana me je zatim pitala: Gdje je moja šifra, ološu jedan?”. Zatim me pljunula i rekla da iz kuće neću izaći živa - ispričala je Jelena M. policiji.

- Tada se u prostoriji pojavila moja rođena sestra Tanja koja je pitala zašto Tijani ne vratim šifru - navela je Jelena.

- Zagorka (Tijanina majka) mi je rekla da ako im ne dam šifru njen suprug Zoran će se napiti i polomiti me... - ispričala je Jelena u policiji a potom navela kako su je njezina sestra Tanja i Tijana vrijeđale, pljuvale i udarale.

- Jedan mladić slomio je dršku metle i krenuo prema mom međunožju govoreći: Kada užarim ovu dršku na peći i stavim ti ju u p.. priznat ćeš sve. Tada su Tanja i Tijana rekle da on to ne radi - pričala je Jelena. Ona je navela da joj je Tijana više puta škarama rezala pramenove kose.

Jelena M. je kazala kako se uspjela osloboditi kada su je ostavili samu u sobi tako što je pobjegla kroz prozor. U policiji je navela da joj je Tijana uzela dva mobitela, novčanik s dokumentima i 50 eura, 3.500 dinara, kao i lančić od bijelog zlata.

- Meni je ruka u gipsu. Nikada ranije nisam bila u sukobu s Tijanom i ne znam zašto je to učinila. Moja sestra je problematična i naši odnosi nisu dobri još od djetinjstva. Ne znam tko tu štiti Tijanu - tužiteljstvo ili policija. Stvari iz stana mi nisu vraćene, kao ni telefoni, novčanik, novac i dokumenti - kazala je Jelena za 'Blic'.

Tijana Đuričić protiv koje je svojevremeno vođen prekršajni postupak zbog prostitucije kazala je kako je 'Jelena njezina bivša prijateljica'.

- Jako smo se posvađale i ne postoji šansa da se pomirimo. Znam o kojem slučaju se radi jer su me pozvali na informativni razgovor. Dala sam izjavu, tako da ne mogu govoriti o tom slučaju. Zaista ne bih voljela da pišete o tome - rekla je za 'Blic' .

Kopirati
Drag cursor here to close