Ništa od ljubavi

Šibenčanin 'otpepao' Njemicu

Lifestyle / Putujte s nama | 20. 08. 2014. u 12:09 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je dala sve od sebe da ga upozna, a njezin prijatelj se dao u potragu, Šibenčanin ne želi ni čuti za Njemicu koja se zaljubila u njega na letu Croatia Airlinesa iz Frankfurta u Split.

'' Vrlo skoro doznali smo o kome se radi, ali i shvatili da naša priča nema sretan kraj – ljubav na prvi pogled u avionu iz Frankfurta za Split ipak je jednostrana'', objavio je portal ŠibenikIn, koji je objavio neobičnu ljubavnu priču.

''Rekao je da apsolutno ne želi kontaktirati s gospođom, jer da je htio, izmijenili bi kontakte tada. Let je bio stvaran, čovjek postoji, pričali jesu i to je sve što je bilo. Zašto je njoj sad palo na pamet da joj se sviđa, ni njemu nije jasno'', rekla je šibenskom portalu dobra prijateljica fatalnog Šibenčanina.

Dodala je kako se radio o uistinu šarmantnom muškarcu, ali i dosta skromnom i povučenom, i apsolutno mu ne paše ovo što se proteže u medijima.

''Već mu je preko glave što ga nazivaju i drugi prijatelji, jer su ga, naravno, prepoznali. Ne želi svoju privatnost dijeliti javno'', rekla je medijima prijateljica Šibenčanina.

I tako je romantična priča dobila tužan kraj, barem što se tiče gospođe iz Njemačke. Podsjetimo, na letu Croatia Airlinesa iz Frankfurta za Split prošlog mjeseca, upoznala je Hrvata iz Šibenika otprilike 55 godina starosti. Sjeli su jedno kraj drugoga i, prema njenoj verziji priče, među njima je odmah 'kliknulo'.

Pričali su cijelim putem, a nakon što su sletjeli u Split, više se nisu vidjeli. Njezinoj želji za ponovnim druženjem sa Šibenčaninom nije odolio susjed Benjamin, pa je pokrenuo potragu za misterioznim Šibenčaninom, no, ovakvom se ishodu nije nadao.

Kopirati
Drag cursor here to close