Molimo za nju

Severinina sestra objasnila zašto joj nije došla na svadbu: Ne odobravamo estradni cirkus

Lifestyle / Flash | 25. 11. 2015. u 10:13 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nismo bili na Severininu vjenčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri", demantirali su Zdenka i Zdravko Žunić, sestra i zet splitske pjevačice, medijske napise o svojoj nazočnosti na obredima održanim u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama i hotelu "Crown Plaza" u srpskoj metropoli, piše Slobodna Dalmacija.

Uzrujani zbog netočnih navoda u pojedinim medijima, objasnili su i razloge svoje javne reakcije.

''Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je vjenčanje u crkvi, kojemu također nismo nazočili, bilo u tolikoj tajnosti, a kako ovaj dio vjenčanja također nije ostao obavijen velom tajnosti. Prekjučer smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio ozlijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severinina vjenčanja'', kazali su nam Severinina sestra i zet, ogorčeni zbog dezinformiranja javnosti.

''Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njezino zdravlje i sreću'', kazala  je Zdenka Žunić.

Dok pjevačicina sestra objašnjava zašto joj nije došla na svadbu Severina je na Instagramu promijenila prezime, te objavila sliku svog izabranika Igora Kojića.

Igor je pak na istoj društvenoj mreži objavio dio snimke njihovog prvog plesa.

Tvoji otisci su tu Na mome srcu ka na casi Prava jubav nikad ne promasi...

A video posted by Igor Kojic (@igorkojic) onNov 24, 2015 at 6:55am PST

Kopirati
Drag cursor here to close