Zgrabi senzaciju

Senzacionalne nagrade stigle u ruke najsretnijih dobitnika

Lifestyle / Flash | 25. 07. 2016. u 16:51 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nagradna igra 'Zgrabi senzaciju' svim ljubiteljima Sensationa donijela je dobru zabavu i napravila pravu euforiju, a fenomenalne nagrade stigle su u ruke onih najsretnijih. U sjedištu kompanije Sarajevski kiseljak uz prigodno druženje sretnim dobitnicima nagrade su uručili predstavnici marketing odjela.

''Redovito pijem proizvode Sarajevskog kiseljaka, a u našoj obitelji posebno je popularan Sensation. Volim nagradne igre i vrlo često ih igram. Neku od nagrada da budem iskrena sam i očekivala, inače da nisam ne bih ni igrala. Zasigurno ću i u buduće nastaviti piti Sensation kao i igrati nagradne igre, te želim da ih što više bude organizirano", istaknula je Danira Pipić Manojlović dobitnica nagrade iPhone 6s iz Banja Luke.

Kodovi sa čepova donijeli su za osam ljubitelja Sensationa potrošačku karticu Raiffeisen banke u vrijednosti od 1.000,00 KM . Osim novčanih nagrada uručene su i druge senzacionalne nagrade. Tako će dva dobitnika putovati na destinaciju po želji sa Croatia Airlinesom, po tri dobitnika će uživati uz iPhone 6s i iPad Air 2, a drugima će ljeto biti osvježeno uz nagrade Sphero BB8 StarWars Droid i Beats2 Solo On-Ear slušalice.

Sensation zahvaljuje svim potrošačima koji su prihvatili izazov i pristali na razbijanje monotonije uz slanje kodova, te najavljuje i buduće nagrađivanje svojih vjernih potrošača.

Kopirati
Drag cursor here to close