Senzacionalni događaj

SENSATION! EXPERIENCE TOUR – Ne propustite najzabavniju subotnju kupovinu u vašem gradu

Lifestyle / Flash | 24. 07. 2015. u 14:30 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto je najbolje vrijeme za zabavu, a nezamislivo bez nezamjenjivog osvježenja i okusa koje pruža popularno piće Sensation. Upravo zbog toga, Sensation širom zemlje donosi i zabavu i osvježenje koje ne trebate propustiti – Sensation Experience Tour.

U vašem gradu subotnju kupovinu začinit će užitak u osvježavajućim okusima Sensationa, pregršt zabave za cijelu obitelj, dobra glazba senzacionalnog DJ-a, apliciranje Sensation tatoo-a, nagradne igre i pokloni za kupce Sensation proizvoda .

Prvi Sensation Experience tour započet će 25.7. sa zabavom u Konzum objektu, ul. Aleja Svetog Save 69 u Banja Luci i time otpočeti niz događaja koji donose mnogobrojna iznenađenja. Nakon Banja Luke, Sensation turneja će se nastaviti u Tuzli 1.8. (Bingo), a zatim putuje u Mostar 8.8. (Mepas Mall), nastavlja u Bihaću 15.8. (Bingo) i završava u Sarajevu 22.8. (Konzum, Ložionička).

Pridružite se senzacionalnom događaju subotnje kupovine i doživite je na potpuno novi način, zabavniji nego ikada do sada! Zabava je zagarantirana uz okus koji razbija monotoniju!

Kopirati
Drag cursor here to close