novo partnerstvo

Sberbank novi partner Pika Kartica programa lojalnosti

Lifestyle / Flash | 11. 02. 2016. u 15:44 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpisivanjem Ugovora o poslovnoj suradnji na svečanosti u predivnom ambijentu sarajevske Vijećnice, okrunjeno je novo partnerstvo kompanija Konzum i Super Karticesa Sberbank grupacijom, koje će donijeti novi i značajno drugačiji pristup bh. građanima i njihovim potrebama, u pogledu atraktivnijih proizvoda i usluga u financijskom i maloprodajnom segmentu.

Ugovor su potpisali direktor Sberbank BH d.d. Sarajevo g. Edin Karabeg, izvršni direktor Sberbank a.d. Banjaluka g. Sandro Mihajlović, direktor Konzuma d.o.o. Sarajevo g. David Dolinar, te direktor Super Kartice d.o.o. Sarajevo g. Boris Barić, i tako obilježili početak buduće uspješne poslovne suradnje. Prilika je to da korisnici Pika Kartice, najvećeg multiloyality programa u Bosni iHercegovini, uz sve pogodnosti koje su im do sada pružali partneri Konzum, Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice, Intersport, Modiana i Beautique te Kompas, uživaju u izvrsnim pogodnostima koje im donosi novi partner programa – Sberbank.

''Ulaskom u najmasovniji program lojalnosti u BiH, Sberbank grupacija je napravila značajan iskorak u dosadašnjem bankarskom poslovanju na ovom tržištu. Klijentima banke i korisnicima PikaKartica programa lojalnosti sada se otvaraju nove mogućnosti za ostvarivanje dodatnih vrijednosti. Današnja svečanost samo je najava početka partnerstva koje će obilježiti segment maloprodaje u godinama koje dolaze“, izjavio je g. Edin Karabeg.

Sberbank će korisnike Pika Kartice, za početak nagrađivati i do 2.200 bodova, za preusmjeravanje redovnih mjesečnih primanja uz odgovarajući paket računa te za zamjenski ili nenamjenski kredit. Sberbank grupacija, koja posluje na tržištu BiH pod okriljem dva samostalna društva, Sberbank BH d.d. Sarajevo i Sberbank a.d. Banjaluka, članica je jedne od najstabilnijih financijskih institucija u svijetu, nudeći svojim korisnicima proizvode i usluge, zasnovane na najvišem kvalitetu i vrhunskim tehnologijama. Prepoznata od klijenata kao banka koja diktira nove trendove u financijskom sektoru, Sberbank grupacija kontinuirano djeluje u cilju unaprjeđenja svoje ponude, kako bi svojim korisnicima u svakom trenutku pružila vrhunsku uslugu, potpuno prilagođenu njihovim potrebama.

Kopirati
Drag cursor here to close