Šaroliki plesni koncert za Našu djecu
Treći po redu
OBJAVA: Nedjelja, 13. prosinca 2015. 10:05
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
2015 koncert Naša djeca i Flash182015 koncert Naša djeca i Flash132015 koncert Naša djeca i Flash142015 koncert Naša djeca i Flash82015 koncert Naša djeca i Flash4
0
2015 koncert Naša djeca i Flash18
2015 koncert Naša djeca i Flash13
2015 koncert Naša djeca i Flash14
2015 koncert Naša djeca i Flash8
2015 koncert Naša djeca i Flash4

Ovoj manifestaciji koja se održava treću godinu zaredom odazvao se veliki broj plesnih klubova koji djeluju u Mostaru, zatim djece, roditelja i prijatelja Udruge i plesnih studija.

U subotu navečer održan je koncert humanitarnog karaktera pod nazivom 'Plešimo za Našu djecu', a u organizaciji Udruge 'Naša djeca' i Plesnog studija 'Flash'.

Ovoj manifestaciji koja se održava treću godinu zaredom odazvao se veliki broj plesnih klubova koji djeluju u Mostaru, zatim djece, roditelja i prijatelja Udruge i plesnih studija.

U 20 točaka koliko ih je održano tijekom programa nastupili su članovi: PS B-Dance, B-stars, PC ProDance, Mostarske mažoretkinje, ŠPK Zrinjski, KUD 'Bijelo polje', te zbor JU OŠ 'Mujaga Komadina', kao i članovi domaćina PS 'Flash'. Pored plesnih klubova, svoju podršku dao je i Odred izviđača, a nastupili su i članovi Udruge 'Naša djeca'.

Pogledajte i galeriju fotografija s ovog koncerta.

Kao posebna poslastica za sve mališane nastupili su LoLa klaunovi, kojima su se na kraju programa pridružili i likovi iz poznatih crtanih filmova kao što su Crvenkapica, Trnoružica, Snjeguljica, Pipi duga čarapa, Spiderman i drugi junaci.

"Humanitarni koncert je protekao u najboljem redu, a i odaziv publike bio je na nivou. Svake godine potrudimo se da koncert bude što bolji, te se nadam da u tome i uspijevamo, a tomu u prilog ide sve veći odziv publike i naravno veliki pljesak nakon svakog nastupa. Nadam se da je koncert bio od pomoći za rad Udruge 'Naša djeca'", rekla je voditeljica PS 'Flash' Jasmina Rebac.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.