Treći po redu

Šaroliki plesni koncert za Našu djecu

Lifestyle / Flash | 13. 12. 2015. u 09:05 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu navečer održan je koncert humanitarnog karaktera pod nazivom 'Plešimo za Našu djecu', a u organizaciji Udruge 'Naša djeca' i Plesnog studija 'Flash'.

Ovoj manifestaciji koja se održava treću godinu zaredom odazvao se veliki broj plesnih klubova koji djeluju u Mostaru, zatim djece, roditelja i prijatelja Udruge i plesnih studija.

U 20 točaka koliko ih je održano tijekom programa nastupili su članovi: PS B-Dance, B-stars, PC ProDance, Mostarske mažoretkinje, ŠPK Zrinjski, KUD 'Bijelo polje', te zbor JU OŠ 'Mujaga Komadina', kao i članovi domaćina PS 'Flash'. Pored plesnih klubova, svoju podršku dao je i Odred izviđača, a nastupili su i članovi Udruge 'Naša djeca'.

Pogledajte i galeriju fotografija s ovog koncerta.

Kao posebna poslastica za sve mališane nastupili su LoLa klaunovi, kojima su se na kraju programa pridružili i likovi iz poznatih crtanih filmova kao što su Crvenkapica, Trnoružica, Snjeguljica, Pipi duga čarapa, Spiderman i drugi junaci.

"Humanitarni koncert je protekao u najboljem redu, a i odaziv publike bio je na nivou. Svake godine potrudimo se da koncert bude što bolji, te se nadam da u tome i uspijevamo, a tomu u prilog ide sve veći odziv publike i naravno veliki pljesak nakon svakog nastupa. Nadam se da je koncert bio od pomoći za rad Udruge 'Naša djeca'", rekla je voditeljica PS 'Flash' Jasmina Rebac.

Kopirati
Drag cursor here to close