Sudbonosno DA

Sarajevska vijećnica postala mjesto za sklapanje brakova

Lifestyle / Flash | 22. 09. 2015. u 12:00 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradska Vijećnica, jedna od najznamenitijih turističkih atrakcija Sarajeva, od prošle subote je postala i mjestom sklapanja brakova čime je ispunjeno obećanje koje je Gradska uprava Grada Sarajeva zajedno s gradonačelnikom Ivom Komšićem dala na otvaranju za javnost tog objekta u srpnju 2014.

Od tada je Vijećnicu posjetilo više od 60.000 građana Sarajeva i BiH, te turista sa svih kontinenata, a od sada ta znamenitost postaje i mjestom koje pruža mogućnost mladim bračnim parovima da obilježe najvažniji dan u svojim životima.

Prvo vjenčanje obavljeno je u reprezentativnoj Svečanoj dvorani, koja je poput samog objekta, izgrađena u pseudomaurskom stilu s dekorativnim elementima orijentalne arhitekture.

Većina dosad prijavljenih su bh. građani iz inozemstva, a s obzirom na sve veće zanimanje i upite građana, Grad Sarajevo će ponudu za vjenčanje učiniti još sadržajnijom kako bi najsretniji dan u životu mladenaca zaista bio najsretniji i nezaboravan.

Gradonačelnik Komšić će, ujedno, mladencima uputiti čestitku s najljepšim željama, priopćeno je iz Gradske uprave Grada Sarajeva.

Kopirati
Drag cursor here to close