glazbeni festival

Sarajevo Beer Fest: U Carlsberg šatorima osvoji piva koliko možeš ponijeti

Lifestyle / Flash | 13. 07. 2016. u 10:43 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 14. srpnja počinje peti po redu Sarajevo Beer Festival, najveći domaći glazbeni festival. Top lokacija ovog ljeta, parking Olimpijskog kompleksa Zetra, uz Carlsberg BH donosi vrhunac gradske zabave mjeseca srpnja.

Tri večeri sa brendovima Carlsberg, Tuborg, Pan, Lav, Somersby, Grimbergen i Guinness, Carlsberg BH bit će na licu mjesta dobre trodnevne zabave koju garantiraju najkvalitetnije pivo, nagradne igre, natjecanja i vrhunske svirke sjajnih domaćih i regionalnih bendova: Bolero, Prljavo kazalište, Zoster, Pips, Chips & Videoclips, Električni orgazam, S.A.R.S., Sassja, Psihomodo Pop i Kultur Shock.

Uz sjajan glazbeni doživljaj, svi koji dolaze na Beer fest pozvani su da obavezno posjete i neki od Carlsberg šatora i provjere kakvo ih osvježenje, zabava i nagrade tamo čekaju.

“Ljubitelji dobrog piva će u Carlsberg šatorima moći uživati u brojnim nagradnim igrama i naravno osvježiti se uz svoje omiljeno pivo iz naše bogate palete kreirane da zadovolji sve ukuse. Naše premium okuse, Grimbergen i Guinness, predstavljamo u Premium Pubu festivala“, izjavio je Dino Bajrić, Trade Marketing Specialist kompanije Carlsberg BH.

U Tuborg šatoru sudjelujte u nagradnim igrama i osvojite cool duxeve ili majice, u Carlsberg šatoru pobijedite u stolnom nogometu i osvojite piva koliko možete ponijeti. Sve fanove nogometa, koji su aktivno pratili Euro, Pan poziva u svoj šator gdje je ih čekaju super iznenađenja, a u Lav šatoru pokažite da ste upravo vi ultimativni pivopija. Somersby vas pozva da uživate u novom okusu borovnice. Dovoljno za potpun pivski užitak i zabavu za sve, zar ne?!

Kopirati
Drag cursor here to close