U bolnici

Samardžić u izuzetno kritičnom stanju

Lifestyle / Flash | 23. 05. 2017. u 16:25 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubiša Samardžić je u prosincu imao tešku operaciju mozga, a kako piše Blic trenutno je u Kliničkom centru Srbije, na odjelu hematologije i liječnici se bore za njegov život.

''Ljubiša Samardžić je u izuzetno kritičnom stanju, ugrožen mu je život i liječnici čine sve što je njihovoj moći'', ispričao je za "Blic" dobro obaviješten izvor.

U prosincu kada je Smoki bio na operaciji, liječnici su imali optimistične prognoze, a tri mjeseca kasnije spekuliralo se da se glumac zbog glavobolja, vrtoglavica i mučnina na kratko vratio u bolnicu.

Ipak, ova glumačka legenda se u ožujku pratnji supruge pojavila na beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma gdje je prikazan njegov film "Panta rei".

Tijekom svečanosti otvaranja, iz prvog reda obraćajući se prisutnima i praćen gromoglasnim aplauzom, rekao je:

''Nemam riječi. Uzbuđen sam. Ovaj moj dokumentarni film je pao u vrijeme kada me zdravlje ne služi, ali u svakom slučaju - idemo dalje. Ponosan sam što ste organizirali tako dobru manifestaciju koja će živjeti duže nego ja, logično. Dosta se toga u ovom prostoru izmijenilo. To me i dira i pospješuje. Drago mi je što će na programu biti i filmovi stvaratelja iz republika bivše Jugoslavije.

Kopirati
Drag cursor here to close