Fenomenalan koncert

Sa S.A.R.S.-om uglas pjevalo više od 2000 fanova

Kultura / Glazba | 08. 11. 2014. u 13:34 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvorana Doma mladih u Sarajevu je bila premala da primi sve fanove benda S.A.R.S. koji je održao svoj koncert pred oko 2000 ljudi. Za ovaj koncert se tražila karta više i ostalo je mnogo onih koji nisu uspjeli doći do komadića papira koji je vodio do odlične atmosfere koju je beogradski bend napravio.

Iako su članovi benda imali određenih poteškoća pri prelasku granice između Srbije i BiH gdje su se zadržali oko tri sata, ipak nisu ostali dužni publici u Sarajevu, te su bez ikakve probe, praktično, iz kombija izašli na pozornicu i rasplesali publiku.

Više fotografija pogledajte u fotogaleriji.

Osim fanova iz Sarajeva, na koncertu su bili i fanovi iz Zenice, Tuzle, Konjica, Mostara, ali i iz Srbije, Crne Gore i Makedonije. Dvosatni program publici u Domu mladih ponudio je retrospektivu pjesama sa svih albuma, pa su svi uživali u stihovima 'Debelog 'lada', 'Lutke', 'Perspektive', 'Buđavog lebca', 'Klovna', 'Ikona pop kulture', 'Bojane', 'Rakije', 'Novog doba', 'Ane' i brojnih drugih.

Sve pjesme je od početka do kraja publika pjevala uglas sa bendom na što je pjevač Žare uzvratio kako je ovo bio do sada najbolji koncert koji su imali u Sarajevu. S.A.R.S. je obećao vratiti se ponovno u ovaj grad gdje namjeravaju napraviti koncert u većoj dvorani. Članovi benda su na kraju koncerta bili zadovoljni još jednim odličnim prijemom sarajevske publike. Kao predgrupa Beograđanima nastupili su članovi domaćeg benda 'Bezbeli apstraklije'.

Kopirati
Drag cursor here to close