Turneja

Rundek cargo trio s novom glazbenom pričom stiže u Mostar

Kultura / Glazba | 03. 08. 2015. u 12:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovačka koncertna promocija dugo očekivanog albuma "Mostovi" Rundek Cargo Tria podrazumijevat će sve ono što je i centralna poruka albuma-istinsko povezivanje među ljudima.

Blagosloveni talentom, dječjom zaigranošću i telepatskim prepoznavanjem umjetničkih stremljenja kako ih kritičari s razlogom definiraju, ovaj dobro uigrani i već legendarni trojac novu bosanskohercegovačku glazbenu priču sa aktivističkim predznakom počet će u Mostaru nakon čega slijedi Sarajevo.

Promotivne aktivnosti turneje usmjerene su ka afirmaciji i podršci zapostavljenih institucija kulture od državnog značaja, a svi koncerti bit će realizirani u suradnji sa bh. kulturnim institucijama u namjeri da se još jednom podcrta kako one pripadaju građanima i građankama, te kako su predviđene za predstavljanje umjetničkih programa, a ne njihovo zatvaranje.

Sa zvukom i bojom Mediterana, "Mostovi" i Rundek Cargo Trio u Mostar stižu u intimnu atmosferu bašte OKC 'Abrašević' 14. kolovoza od 22 sata. Cijena ulaznice je 15 KM.

Bosanskohercegovačka turneja Rundek Cargo Tria nije samo prilika da se vjerni poštovatelji jedinstvenog zvuka ponovno sretnu sa ovim netipičnim glazbenicima već i mogućnost da zajednički kreiramo bolje društvo.

Nakon što se pokriju produkcijski troškovi, prihod ostvaren prodajom ulaznica bit će usmjeren projektu "Muzička soba" Doma za nezbrinutu djecu Bjelave kojem, uprkos sjajnim rezultatima mladih generacija ranjivih kategorija BH. društva, izostaje institucionalna podrška.

Organizatori su odlučili da, iako najavljeni prostori omogućavaju veliki kapacitet i brojnost publike, ipak kreiraju i sačuvaju intimnost i bliskost koju Rundek Cargo Trio sa publikom želi i dalje njegovati, te će svi koncerti imati ograničen broj ulaznica uz jedinstven komfor i atmosferu.

Ulaznice za koncerte Rundek Cargo Tria od 31.7. u prodaji (15 KM) na kupikartu.ba i na prodajnim mjestima: OKC Abrašević, Club Aleksa - Ljubića 7, Coco Loco - Španjolski Trg, Fortuna Trade Tours - Poslovnica hotel ERO, mjenjačnice Exclusive Change - Tržni centar Mepas i Tržni centar Konzum, Autoprevoz BUS Mostar - Autobusna stanica.

Kopirati
Drag cursor here to close