inspirirajte se!

Romantične ideje za Valentinovo - po preporuci hrvatskih biskupa

Lifestyle / Flash | 11. 02. 2016. u 18:17 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Valentinovo i kod onih okorjelih budi neke osjećaje, pretežno romantične, a ako vam nedostaje ideja kako to dolično predstaviti partneru, evo par ideja koje predlažu, ni više ni manje - hrvatski biskupi.

Naime, na stranicama Hrvatske biskupske konferencije nalazi se 101 romantična ideja koju preporučuje Crkva u Hrvata, a među njima ima definitivno zanimljivih ...

"Ako je tvoja supruga imala vrlo naporan i dug radni dan, pripremi joj toplu kupku. U vodu u lij mirisno ulje za kupanje i nježno ju okupaj od glave do pete. Odnesi ju u spavaću sobu. Nježno ju obriši ručnikom i položi u svježe pripremljeni krevet. Poljubi ju u čelo."

Ova je definitivno romantična, no možda je malo prekasno za nju, pa je zabilježite za rođendan ili sljedeće Valentinovo:

"Kao poseban poklon, nazovi neku zvijezdu imenom svoje/svog supruge/a. Neke agencije za astronomiju omogućuju davanje imena zvijezdama, nakon čega se dobije sluţbena dokumentacija kojom je identificirana ta zvijezda. Pojedinosti se mogu pronaći na sljedećoj internetskoj stranici.

Sve u svemu, ideje su prilično iskoristive, pa slobodno kliknite na gornji link i inspirirajte se, prenosi Metro-portal.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close