Rekord

Rodila petorke za samo dvije minute

Lifestyle / Flash | 10. 05. 2016. u 12:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Australka koja je rodila petorke u siječnju u utorak je objavila foto sesiju sa svojim pridošlicama u obitelj. Perthi Kim Tucci (26), trebale su samo dvije minute da rodi četiri kćerke i sina, koji su svi začeti prirodnim putem.

Tim od 50 doktora i sestara pomagao je u planiranom carskom rezu, a sva su djeca rođena zdrava.

Šanse da se začnu petorke prirodnim putem su jedan naprema 55 milijuna.

Tuccy je stekla slavu putem svoje Facebook stranice, "Iznenađena s petero", u kojoj je objavljivala detalje svoje trudnoće.

Lokalna fotografska radnja, Erin Elizabeth Photography, koja je pomogla u dokumentiranju Tuccijeve trudnoće, organizirala je foto sesiju s petorkama.

''Pedeset prstiju na rukama, 50 na nogama, šest srca koja kucaju odjednom. Moje tijelo vodilo je najtežu bitku kako bi sigurno porodilo ove bebe. Sve što sam uradila, uradila sam za njih'', piše Tucci ispod fotografija postavljenih online.

U intervjuu za australski TV program 60 minuta u travnju, Tucci je kazala kako je osjećala kao da joj se "tijelo gasi" tijekom trudnoće.

Dodala je da su joj doktori prvobitno ponudili izbor da spasi dvije bebe žrtvujući ostale, zbog ozbiljnih zdravstvenih rizika po nju i njenu nerođenu djecu.

''Nitko nije vjerovao da to mogu učiniti, ali ja sam učinila, pokazala sam to svakome u mom životu'', izjavila je on za 60 minuta.

Tucci i njen suprug Vaughn već imaju devetogodišnjeg sina i kćerke u dobi od dvije i četiri godine.

Tucciji pokušavaju prikupiti novac za kombi koji bi bio dovoljno velik da smjesti kompletnu obitelj, prenosi BBC.

Kopirati
Drag cursor here to close