Hercegovački rockeri

Rock grupa ''Nešto između“ snimila spot u Ljubuškom

Lifestyle / Flash | 23. 01. 2015. u 12:02 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rock grupa ''Nešto između“ nakon uspješnih singlova „Vraćam se“ i „Budan i Živ“ odlučila je obradovati svoje obožavatelje novim singlom ''Ljubavna“za kojeg su snimili i videospot na kuli Herceg Stjepana u Ljubuškom.

''Ideja samog mjesta snimanja je došla spontano i svi su prihvatili da spot snimimo na ovoj lokaciji'', poručuju iz grupe.

Usprkos jakoj hercegovačkoj buri koja je puhala na dan snimanja ekipa je odradila odličan posao u što se gledajući spot možete uvjeriti i sami.

Članovi grupe ''Nešto između'' su srednjoškolci koji dolaze iz četiri hercegovačka mjesta Čitluka, Međugorja, Čapljine i Ljubuškog koje je prije dvije godine povezala i okupila ljubav prema rock glazbi.

Njeguju rock izričaj i oslanjaju se na autorske pjesme koje publika prepoznaje, a prošle su godine sa pjesmom „Vraćam se“ na glazbenom festivalu Melodije Mostara osvojili drugo mjesto publike, navodi se u priopćenju.

Stihove za pjesmu ''Ljubavna“ napisao je Dražen Šego, glazbu ''Nešto Između'', aranžman Josip Joco Vukoja i Darko Martinović. Snimatelj i montažer spota je Dino Kadragić , a produkciju potpisuje Prostars Agencija. Pokrovitelj spota je auto kuća "Auto Plazza" Mostar.

Grupu ''Nešto između'' čine Ante Martinović na bubnjevima, Dražen Šego vokal, Emin Anadolac na bas gitari, Bruno Vego na solo gitari koji svojim nastupima razgaljuju srca svih ljubitelja rocka u Hercegovini, ali i na širem području.

Kopirati
Drag cursor here to close