Krav Maga Hercegovina

Road Rage seminar po prvi put u Hercegovini

Lifestyle / Flash | 24. 06. 2017. u 08:19 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Seminar na vozilima pod nazivom "Road Rage" održat će se po prvi put u Hercegovini, u Čitluku na parkiralištu ispred Sportske dvorane, danas 24. lipnja 2017. sa početkom od 18:00!

Seminar se organizira klub Krav Maga Hercegovina u suradnji sa organizacijom Krav Maga Hrvatska. Road Rage je postao jedan od najčešćih zločina u mnogim dijelovima svijeta danas i ubrzano raste svakim danom.

Radi se često o brutalnim i nasilnim napadima prilikom ulaska u automobil, unutar vozila, prijetnji, otmici ili pljački vozača ili putnika. Na seminaru će biti obrađene tehnike samoobrane, izvan i unutar automobila, u realnim uvjetima gradskog prometa. Sudionici i gledatelji vidjeti će kako se "spasiti" iz svakodnevnih situacija koje lako mogu poći po zlu, poput napada pri ulasku u automobil u podzemnoj garaži, pokušaja pljačke na parkiralištu i obranu od pokušaja otmice ako se zateknete u tuđem vozilu prilikom autostopiranja.

Bit će obrađeni napadi golorukih napadača te napadi hladnim i vatrenim oružjem. Prijaviti se mogu svi zainteresirani na e-mail; [email protected] ili na broj mobilnog telefona 063/032 032 Broj učesnika je ograničen!

 

Kopirati
Drag cursor here to close