Folk festival

Ringišpil Music Festival opravdao očekivanja publike

Lifestyle / Flash | 30. 07. 2016. u 12:04 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ringišpil Music Festival Spaladium Arenu pretvorio je u najveći svjetski ljetni megaklub , impresivne scenografije i svjetlosnih efekata, uz vrhunski razglas kojom opravdala je očekivanja publike i organizatora.

Na oduševljenje brojne publike na impozantnoj bini izmjenjivale su se najveće zvijezde folk glazbe u regiji, priopćeno je.

Spektakl je otvorila hrvatska predstavnica atraktivna,nova mlada zvijezda Petra Kovačević, te su se redom na impozantnoj bini čiji sastavni dio su činila čak 3 VIP /fan pita sto je i posebnost ovog projekta izmjenjivali: Indira Radić, Ana Nikolić, Rasta, Petra Kovačević i Aca Lukas.

Iz organizacije ističu da je prva večer apsolutno nadmašila očekivanja organizatora te je zabava potrajala do samog jutra. Što je upravo bio i cilj festivala.

Ambasador festivala Neven Ciganović i zastitno lice Soraja Vučelić očekivano su predvodili zabavu u VIP-u uz brojne poznate osobe Eciju Ivušić,Hanu Hadziavdagić i PR menagericu festivala Snježanu Mehun.

Većina okupljenih s nestrpljenem očekuje nastavak zabave u subotu kada će scenom dominirati apsolutna folk legenda Haris Džinović, Seka Aleksić, Milica Todorović i mnoge druge zvijezde regije.

Spektakl su dodatno začiniti spektakularni performeri koji dolaze izravno sa najpoznatijeg svjetskog party odredišta Ibize. U svakom slučaju možemo reći da će noć koja dolazi premašiti sva očekivanja

Više informacija o ulaznicama za subotu i festivalu Ringišpil možete pronaći na www.ringispil.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close