Natjecanje

Red Bull RapLika: Poznati parovi velikog finala

Lifestyle / Flash | 30. 05. 2016. u 16:39 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 4. lipnja 17:30, na Pozorišnom trgu Susan Sontag, ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu, biće održano veliko finale Red Bull RapLike, natjecanja u hip hop improvizaciji. Žiri je između mnogobrojnih prijava pristiglih iz cijele BiH odabrao 16 finalista, a određeni su i parovi prve runde borbi.

U prvom krugu natjecanja za naslov najboljeg bh. freestylera nastupit će:

Normala vs. Beat
Darko Richter vs. Gaza
Chippson vs. Reyo
Kuprinator vs. Voel
MC Nuha vs. Chuky.to.the.Z
Traka MC vs. Alja
Noti Limun vs. Trispa
Perla vs. Rapsod MC

Format turnira je eliminacijski: MC-ijevi se bore 1-na-1, pobjednik prolazi u sljedeći krug, a poraženi ispada iz daljeg natjecanja.

Domaćin natjecanja bit će Edo Maajka, za dobru atmosferu i glazbenicima podršku MC-ijevima zadužen je DJ Soul, a nastupe natjecatelja ocjenjivat će Frenkie, Jala i Sokol. Pored samog natjecanja, publika će moći uživati i u nastupima niza poznatih repera, čija imena će biti poznata za par dana.

Finalistima preostaje da do subote analiziraju svoje protivnike i traže im slabe točke, te da bruse svoju vještinu improvizacije i sklapanja rima iz glave, jer će im biti u finalu biti potrebno mnogo umijeća kako bi riječima savladali svoje protivnike i dokopali se naslova najboljeg bh. freestylera.

Najnovije vijesti i događanja pratite na Facebook stranici natjecanja, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close