Pridružite se

‘Reakcija 2016’ – Agape poziva na humantarnu akcija u Ljubuškom

Lifestyle / Putujte s nama | 07. 12. 2016. u 19:28 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Petu godinu zaredom Udruga mladih „Agape“ organizira humanitarnu akciju pod nazivom „Reakcija 2016“, s ciljem da se pomogne socijalno ugroženim obiteljima sa područja općine Ljubuški.

Akcija Reakcija se sastoji od dva dijela: Božićnog sajma i podjele paketa socijalno ugroženim obiteljima. Božićnim sajmom se nastoji oživjeti atmosfera blagdanskog duha u našem gradu, s ciljem da se prikupe potrebna sredstva za kupnju osnovnih živežnih namirnica, a ujedno okuplja građane na ugodno druženje uz hranu, piće i bogat kulturno-zabavni program.

Po završetku sajma, kupuju se namirnice, pakiraju u pakete koji odlaze na više od 300 adresa naših sugrađana kako bi i oni mogli osjetiti toplinu blagdana i kako bi im se mogla barem malo olakšati surova svakodnevnica kojoj su izloženi.

‘’Budimo humanitarni i ove godine, dođite na sajam! Provedite ugodno vrijeme s nama, donirajte kupnjom proizvoda koje Vam nudimo na našim štandovima, te zajedno napravimo ovaj Božić ljepšim onima koji su u potrebi. Očekujemo Vas na Trgu domovinske zahvalnosti od 16.12. do 20.12.2016. godine u 18 sati’’, poručili su organizatori.

Dobrovoljne novčane priloge također možete uplatiti u UniCredit Banci na račun broj: 3381602285440951

Kopirati
Drag cursor here to close