Visit Konjic

Raftingom niz Neretvu obilježen Dan neovisnosti BiH

Lifestyle / Flash | 01. 03. 2015. u 19:50 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rafting skiperi turističke agencije ''Visit Konjic“ iz Konjica na jedinstven način obilježili su Dan neovisnosti BiH.

Naime, danas su ovi hrabri momci raftingom na rijeci Neretvi proslavili Dan neovisnosti BiH i ujedno otvorili turističku rafting sezonu 2015.

Rafting tura krenula je u 11.30 sati iz mjesta Bukovica, selo Glavatičevo. Uz dugogodišnje iskustvo, profesionalnu rafting opremu i odlično raspoloženje bilo je zagarantirano nezaboravno druženje na Neretvi. Tijekom plovidbe uigrani i iskusni tim agencije ''Visit Konjic“ sa lakoćom savladao je bukove Neretve i za tri sata čamcem sa zastavom BiH su uplovili u staru jezgru grada Konjica, ispod Kamene ćuprije, napisao je Sanjin Bubalo direktor agencije ''Visit Konjic''.

Mnogobrojni turisti iznenađeni zimskim raftingom fotografirali su raftere i zanimalise za ovaj avanturistički sport koji iz godine u godinu postaje turistička atrakcija broj jedan u BiH.

Bubalo je pozvao sve ljubitelje adrenalinskih sportova da već rezerviraju ponude za predstojeću sezonu, dođu u Konjicu i uživaju u raznovrsnim jedinstvenim ponudama, izletima u prirodu i avanturističkim pohodima.

Kopirati
Drag cursor here to close