Radionice za roditelje o postavljanju granica
Mostar
OBJAVA: Četvrtak, 10. studenog 2016. 11:27
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Budi tu zajednica roditelja
0

Prva u nizu radionica namijenjena je roditeljima djece od 0 do 19 godina starosti na temu "Postavljanje granica".

Nedavno pokrenuta "Budi tu - zajednice aktivnih roditelja", čiji je cilj promovirati pedagoški pristup roditeljstvu i pružiti podršku roditeljima, najavila je održavanje niza radionica na kojima će istaknuti pedagozi-praktičari iz Bosne i Hercegovine i regije podijeliti svoja iskustva s roditeljima.

Prva u nizu radionica namijenjena je roditeljima djece od 0 do 19 godina starosti na temu "Postavljanje granica".

Klinički psiholog i psihoterapeut i ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordana Buljan Flander pokušat će dati odgovoriti na pitanja kako savladati zastarjele odgojne metode, kako postaviti granice te postavljamo li granice sebi ili djeci?

Domaćin prve radionice bit će Sarajevo 6. studenoga, zatim slijede Banjaluka 9. studenoga i Mostar 14. studenoga, najavili su iz spomenute nevladine organizacije.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.