Bonton

Prostituke žele red: Kodeks ponašanja u bordelima

Lifestyle / Flash | 12. 04. 2014. u 21:56 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možda ste mislili da plaćanjem seksa u bordelu imate pravo na sve što poželite, ali i tamo se morate držati određenog bontona.

Anoniman Britanac, autor popularnog bloga "The Amsterdam Diaries" na kojem piše o svojim iskustvima s prostitutkama, zna kakva su pravila ponašanja u bordelima Amsterdama. On već neko vrijeme posjećuje "cure s druge strane prozora". Od rujna prošle godine na prozorima bordela pojavljuju se letci s pravilima ponašanja, ali nitko ih ne čita. Zato je Britanac za VICE napravio mali presjek susreta s prostitutkom i objasnio kako se trebate ponašati prilikom sklapanja posla i u njezinom društvu.

Ponašajte se prema njima onako kako biste se ponašali prema svojoj curi

"Osobno uvijek tretiram prostitutke kao da su moje djevojke. Moje veze temelje se na poštovanju i brizi za partnericu. Ovaj savjet ovisi o tome kako se ponašate kada imate nekog posebnog u svom životu. Pretpostavit ću da ste pristojni i da vam veze do sada nisu bile pune zlostavljanja, zanemarivanja i psihološke okrutnosti. Ako tako ne biste tretirali svoju curu, onda nemojte biti takvi prema prostitutkama. To su osnovne vještine ophođenja prema ljudima."

Budite odlučni

"Kada priđete prozoru djevojka koja se nalazi s druge strane vjerojatno će vas pogledati da provjeri kakvi ste. Postoji puno muškaraca koji troše njihovo vrijeme, samo stoje ispred prozora i bulje. Kako bi se vama sviđalo da stranac dugo gleda u vaše polugolo tijelo i razmišlja o tome hoće li u vas staviti svoj penis? Djevojke to ne vole. Umjesto toga budite odlučni i napravite prvi korak laganim kucanjem na prozor. To je najbolji način da pokažete da ste zainteresirani. Ako vam djevojke same kucaju po prozorima dok prolazite pored njih, to je znak da taj dan nije bilo posla i da će vam sniziti cijene. Jedino u tom slučaju možete dulje razmišljati o svom odabiru."

Dogovorite što želite za svoj novac

"Ako ne želite da sve ode krivo u sljedećih deset minuta pitajte koliko će vam naplatiti. Cijena će uglavnom biti oko 50 eura, a možda ih možete uvjeriti da uzme i manje. Osobno mi se ne da smanjivati cijenu, ali ako ste tip osobe koja može podnijeti cjenkanje oko oralnog seksa onda je ovo vaše vrijeme da zasjate. Kada ste to riješili vrijeme je za drugo ključno pitanje - što prostitutka radi za 50 eura? U vašem umu za tu cijenu dobit ćete minutu oralca i nakon koje slijedi penetracija. U njezinom umu ta cijena znači minutu oralca i nakon toga priliku da vam naplati dodatnih 50 eura za penetraciju."

Nemojte odmah "uroniti"

"Izgleda da neki frajeri izvade penis iz gaća čim uđu u sobu. To nije dobro ponašanje. Ono što prvo trebate napraviti - izvadite svoj novčanik i rastanite se s 50 eura."

Skinite svoju odjeću

"Skinite se. I ona bi trebala skinut svoju odjeću. To je njezina kuća i u njoj vladaju njezinu pravila, ali nije dobar znak ako odluči zadržati svoj bikini na sebi. Potrudite se da previše ne trošite vrijeme. Vi možda mislite da ste kupili 15 minuta seksa, ali neke cure imaju prilično elastičnu definiciju toga koliko 15 minuta zapravo traje. Kada ste se skinuli, neke djevojke zamolit će vas da se operete, neke će vas same obrisati, a neke će odmah krenuti na posao."

Napravite ono zbog čega ste došli

"Mnogi se odmah zapitaju smiju li tijekom seksa dirati djevojke. Odgovor je - možda. Ona će vam dati znak je li to u redu ili će vam nježno reći kako se diranje dodatno naplaćuje."

Počistite za sobom i ne zadržavajte se

"Meni se to čini pošteno. Platili ste za seks, a ne da vas netko okupa. Moje omiljene djevojke tretiraju frajere kao cijenjenog klijenta sve dok ne ode i ispraćaju ga s poljupcima u obraz. Neke cure s Tajlanda čak dijele slatkiše."

Kopirati
Drag cursor here to close