Coffee Time

Proslavite Međunarodni dan kave zajedno s Mepas Mallom

Lifestyle / Flash | 26. 09. 2016. u 08:38 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jaka, slaba, gora, slatka ... bez obzira kakvu kavu voljeli, jedno je sigurno – bez omiljenog napitka teško je zamisliti dan.

Kako bi Međunarodni dan kave dobio zasluženu proslavu, po prvi put u Mostaru u suradnji s Franckom za sve ljubitelje kave pripremamo Mepas Mall Coffee time.

Međunarodni dan kave obilježava se 1. listopada, prvi put je proslavljen 2015., s ciljem podizanja svijesti javnosti o važnosti osnaživanja i pružanja podrške malim uzgajivačima kave. Osim Mostara, Franck će Međunarodni dan kave proslaviti u Sarajevu i Banja Luci.

U subotu 1.10.2016. uz Mepas Mall Coffee time proslavite s nama Međunarodni dan kave. Od 11:00 do 14:00 sati plato Mepas Malla postat će prava mala oaza neodoljivih okusa i mirisa Franck kave. Uživajte u degustacijama nježnih, mirisnih i dobro poznatih nota espresso i domaće kave iz Franck asortimana. Pronađite svoj omiljeni okus, a uz malo iznenađenje uz svaku kavu, zabavite se i saznajte što omiljena kava zna o vama.

Doživite plato Mepas Malla na sasvim drukčiji način, opustite se u malom caffeu ili pak zasladite u slatkom korneru s okusima kave. Dopustite da vas Latte art majstor oduševi svojim djelima i pokaže kako obična kava može postati pravo umjetničko djelo.

Najukusnija proslava se bliži, zato rezervirajte subotu 01.10. za Coffee time i uživanje u okusima Franck kave, slatkim delicijama, djelima Latte art majstora i brojim drugim iznenađenjima koje vam pripremaju Mepas Mall i Franck.

Život je ljepši s toplom šalicom u ruci - neka odbrojavanje počne!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close