Uživajte u proslavi

Proslavimo drugi Mepas Mall rođendan!

Lifestyle / Flash | 11. 04. 2014. u 10:30 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već dvije godine uspješnog poslovanja je iza Mepas Malla. Ova metropola shoppinga, zabave, businessa i gastonomije na šest razina unijela je pravo osvježenje u ponudu grada Mostara i regije, te u kratkom roku postala novo mjesto okupljanja i središte društvenog života. U veljači je zabilježen milijunti ulazak u našu garažu na što smo također ponosni.

Zahvaljujući našim posjetiteljima Mepas Mall je postao najposjećeniji centar u regiji, stoga im želimo zahvaliti na najbolji mogući način. Za vas smo pripremili tjedan dana bogatog programa i izvrsne rođendanske zabave s brojnim aktivnostima i sadržajima koje ne smijete propustiti. Svaki dan namijenjen je pojedinoj skupini posjetitelja, tako da će svi naši posjetitelji, od najmlađih do najstarijih, imati jednaku priliku uživati u pogodnostima sedmodnevne rođendanske zabave.

Do sada smo crtali najveću rođendansku čestitku, bili u pustolovini za izgubljenim blagom, kušali ukusni divovski sendvič uz podršku Ive Jurića, družili se sa kreativcima.

- Petak 11.04. je dan zdravlja i ljepote uz cjelodnevne promocije, degustacije, besplatno šminkanje i savjetovanja profesionalnih vizažista, sprejing noviteta, nagradne igre, pokloni za posjetitelje (Iris parfumerija, dm, Biotime, Avon, Lush ...)

- Subota 12.04. od 12:00 sati u prizemlju centra je velika rođendanska zabava sa popularnim bosansko-hercegovačkim zabavljačem Lilom i njegovom veselom družinom. Očekuju vas Lilo, Eva Pilić, zabava sa Štrumpfovima, mađioničarem, štularom, modeliranje balona, oslikavanje lica, društvene igre, karaoke show, izrada karikatura, rođendanska torta i nagradna igra. Očekuje vas i promocije HTC mobilnih uređaja i PS4 igraće konzole.

Late Midnight Shopping od 20:00 do 24:00 sata - shoppingom s popustima do ponoći, sa besplatnim parkingom za sve posjetitelje.

Najbolje rođendanske popuste potražite na našoj Facebook stranici.

- Nedjelja 13.04. od 17:00 sati u prizemlju centra rođendanska zabava se nastavlja sa čudesnim svijetom pčelice Maje. Pored pčelice Maje i njenih prijatelja očekuju vas vesele radionice za djecu, zabavne igre, maskote, ples, izrade karikatura, oslikavanje lica, modeliranje balona, nagradna igra i drugi veseli sadržaji.

Pored bogatog programa za sve posjetitelje u subotu i nedjelju pripremili smo rođendansku nagradnu igru. U nagradnoj igri će moći sudjelovati svi posjetitelji centra s računom od 20KM, ostvarenog u subotu i nedjelju iz bilo koje radnje iz centra. U balone će biti umetnuti listići na kojima su ispisane nagrade. Potrebno je probušiti balon, a nagrade će se moći preuzeti na info pultu i radnjama u centru.

Dođite, veselite se s nama i uživajte u nezaboravnoj proslavi drugom rođendana Mepas Malla!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close