prognoza

Promjenjivo vrijeme za vikend, temperature do 20 stupnjeva

Lifestyle / Flash | 28. 10. 2016. u 08:26 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U BiH narednih dana promjenljivo vrijeme

U Bosni će danas više oblačnosti biti prijepodne, a u Hercegovini se očekuje sunčano vrijeme. Po kotlinama će biti magla ili niska oblačnost. Tijekom poslijepodneva u Bosni će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Vjetar u Bosni slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini prijepodne umjereno jaka bura, koja će poslijepodne oslabiti. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 9 i 15, a na jugu BiH od 15 do 19 stupnjeva.

U subotu će u Hercegovini biti sunčano vrijeme. U Bosni se od jutarnjih sati očekuje povećanje oblačnosti sa sjevera. Po kotlinama i uz riječne tokove u jutrnjim satima bit će sa maglom ili niskim oblacima. Vjetar će u Bosni biti slab, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Jutarnja temperatura zraka uglavnom će iznositi između -1 i 3, na jugu zemlje od 6 do 10, a najviša dnevna između 10 i 16, a na jugu zemlje od 17 do 20 stupnjeva.

U nedjelju će u Hercegovini veći dio dana bito sunčano. Poslijepodne, očekuje se postupno povećanje oblačnosti. U Bosni pretežno oblačno vrijeme. Vjetar će u Bosni biti slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 6, na jugu zemlje od 7 do 11, a najviša dnevna između 9 i 14, a na jugu zemlje od 17 do 20 stupnjeva.

U ponedjeljak u Bosni će biti oblačno vrijeme. U Hercegovini u jutarnjim satima pretežno oblačno, a tokom dana umjereno oblačno. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom će iznositi između 2 i 6, na jugu zemlje od 7 do 11, a najviša dnevna većinom između 9 i 15, a na jugu zemlje od 16 do 19 stupnjeva, priopćeno je iz Odsjeka za analizu i prognozu vremena Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close