Osjetno hladnje

Promjena vremena: Od sutra oblačno sa kišom

Lifestyle / Flash | 14. 04. 2014. u 13:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas je malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tijekom dana došlo je do povećanja naoblake, a u večernjim satima se očekuje i kiša.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 0 stupnjeva, Kupres 14,
Ivan-sedlo i Sokolac 15, Livno 17, Srebrenica 18, Bugojno, Neum, Sarajevo i Trebinje 19, Bihać, Drvar, Gradačac, Tuzla i Zvornik 20, Bijeljina, Doboj, Sanski Most i Stolac 21, Banja Luka 22 i Mostar, Prijedor i Zenica 23 stupnja.

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom, a u višim područjima sa sunježicom ili snijegom i uglavnom će u cijeloj zemlji biti osjetno hladnije u odnosu na prethodne dane.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura kretat će se od 2 do 8 stupnjava, na jugu do 10, a najviša dnevna od 5 do 13 stupnjeva.

U srijedu se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme sa kišom, a u višim područjima sa susnježicom ili snijegom. U jutarnjim satima u nizinama središnje i istočne BiH, usljed pada temperature, se očekuje susnježica ili snijeg.

Najmanje padalina se očekuje u Hercegovini. Vjetar će biti umjerene jačine, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura kretat će se od - 1 do 4 , a na jugu do 6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura iznosit će od 5 do 10 stupnjevai, a na jugu do 15.

U četvrtak u Bosni će biti pretežno oblačno vrijeme sa padavinama, kišom i susnježicom, a u višim područjima i sa snijegom. Najmanje padavina očekuje se u Hercegovini. Jutarnja temperatura iznosit će od -2 do 3, a na jugu do 8 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura kretat će se od 0 do 7, a na jugu i sjeverozapadu zemlje do 14 stupnjeva.

U petak se u Bosni očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom i susnježicom, a u višim područjima sa snijegom. U Hercegovini će biti umjereno oblačno i bez padalina, a uglavnom, u cijeloj zemlji će biti prohladno.

Jutarnja temperatura kretat će se od -2 do 5, a na jugu do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura kretat će se od 3 do 10, a na jugu do 14 stupnjeva, pripćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close