Izazov

'ProDance Challenge 2017' dovodi oko 1.400 plesača u Mostar

Lifestyle / Flash | 27. 03. 2017. u 17:40 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 U nedjelju 2. travnja, s početkom u 9 sati, u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru održat će se šesti festival modernih plesova „ProDance Challenge 2017“.

Kako su priopćili iz Plesnog centra ProDance, očekuje se dolazak oko 1400 plesača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije.

Svoje plesne vještine plesači će pokazati u kategorijama plesova: Balet, Bachata, Belly Dance, Break Dance, Disco Dance, Jazz Dance, Hip Hop, Freestyle, Latin, Latin Show, MTV, Moderni Balet, Majorette, Street Dance, Show Dance, Reggeaton, Open, Plesni Fitness & Twirling , Etno Character, Mjuzikl.

''Drago nam je što djeca našeg grada mogu uživati u nečem ovako velikom. Neizmjerno smo zahvalni plesačima i plesačicama našeg kluba kao i njihovim roditeljima na predanosti i ljubavi koju nam pružaju. Bez njih ovo sve zaista ne bi bilo izvedivo. Jedino što zamjeramo našem gradu je što ovaj veliki i popraćeni događaj nema nikakvu podršku grada Mostara, prepušteni smo sami sebi, no što se može, radimo onako kako mislimo da je najbolje za našu djecu. Nadamo se da će se ta situacija promijeniti u što skorijoj budućnosti i da će naš grad prepoznati trud i rad koji ulažemo u ovu organizaciju'', izjavila je Valerija Nikić iz ProDancea.

Kopirati
Drag cursor here to close