Komercijalizacija

Prodaja božićnih ukrasa u Mostaru: Pingvini i donje rublje

Lifestyle / Flash | 24. 11. 2014. u 11:57 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komercijalizacija Božića nije zaobišla ni Mostar pa su u gradu na Neretvi izlozi trgovina koji pozivaju na trošenje već okićeni i osvijetljeni iako do Božića ima gotovo mjesec dana.

Osim što izlozi pozivaju na trošenje dosta trgovina, ali i pokoji trgovački centar već su u ponudu stavili plastične božićne jelke, ukrase i lampice tako da građani već mogu početi ukrašavati svoj dom.

Ukrasi koji se nude su klasični od već spomenutih lampica, kuglica, šišariki, ali i pingvina koji se prodaju za kao božićni ukras iako nemaju izravnu vezu s ovim blagdanom. Prodaje se i žensko donje rublje s motivima božića i Djeda Mraza.

Osim kupovanja ukrasa, građanima se nude i prigodni pokloni na blagdanskim sniženjima koja su već počela i koja omogućuju uštedu od 20 do 30 posto.

Podsjećamo kako će se s ukrašavanjem grada početi 1. prosinca. Kako je rečeno iz gradskog odjela nadležnog za izgled grada, ulice će biti ukrašene već postojećom dekoracijom, ali i da će u ukrašavanje biti uloženo i oko 25 tisuća KM.

Kopirati
Drag cursor here to close