Promocija filma

Priroda i čovjek zajedno - slikom i riječju prikazana ljepota Hercegovine

Lifestyle / Flash | 24. 11. 2014. u 08:49 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fond za zaštitu okoliša Hercegovačko – neretvanske županije, Udruga za promicanje kvalitete življenja Plus i Audio – video produkcija Studio Yoker kreirali su eko film 'Priroda i čovjek zajedno', čija će se promocija održati u utorak, 25. studenoga 2014. godine u 19.00 sati u maloj dvorani Hrvatskoga doma Kosača.

Film slikom i riječju govori o posebnostima i ljepotama Hercegovačko – neretvanske županije. Sniman je na lokalitetima grada Mostara i općina: Konjic, Jablanica, Čapljine, Stoca, Čitluka, Prozora – Rame, Neuma... Ljudi su se iseljavali i doseljavali, oni koji su ostali žive u zajedničkom suživotu s onim što imaju i što su stvorili, a od onog što imaju napravili su najbolje.

Hercegovačko – neretvanska županija je bogata prirodnim ljepotama, kulturnim raznolikostima i povijesnim spomenicima, a u eko filmu Priroda i čovjek – Zajedno koji traje 27 minuta dan je presjek stanja u oblasti ekologije i očuvanja prirode.
Putovanje Hercegovačko – neretvanskom županijom vodi gledatelje kroz raznolike krajolike, a na jedan jednostavan i dokumentaristički način film donosi promišljanja i stavove o značaju ekologije s aspekta nevladinih udruga i organizacija civilnog društva, međunarodnih organizacija poput Svjetskog fonda za očuvanje prirode, službenih županijskih agencija koje skrbe o vodama i šumama, te lokalne zajednice i njihovih predstavnika.

''Na koncu istaknimo kako je eko film Priroda i Čovjek Zajedno o Hercegovačko – neretvanskoj županiji jako dobra reklama i promidžba za ovdašnji eko i agro turizam, jer daje sliku iznimne ljepote naše županije gdje se planine, vinogradi i maslinici sudaraju s morem'', navedeno je u priopćenju Fonda za zaštitu okoliša.

Kopirati
Drag cursor here to close