Prognoza

Pripremite se za kišu i južinu

Lifestyle / Flash | 12. 10. 2015. u 13:19 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra prijepodne očekuje se više sunčanih razdoblja.

Sredinom dana, novo naoblačenje sa zapada će donijeti kišu.Više padalina se očekuje poslijepodne i u noći na srijedu u zapadnim i jugozapadnim dijelovima. Po kotlinama i uz riječne tokove biti će magle ili niskih oblaka.

Vjetar će u Bosni biti slab istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini umjereno jugo. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, na jugu zemlje od 8 do 12, a najviša dnevna uglavnom između 13 i 19, na jugu do 21 stupanj.

U Sarajevu je u jutarnjim satima moguća niska oblačnost. Tijekom dana, umjereno oblačno vrijeme. Krajem dana doći će do novog naoblačenja s padalinama. Jutarnja temperatura oko 5, a najviša dnevna oko 16 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje registrirana je slaba kiša. Tijekom dana došlo je do postupnog smanjenja oblačnosti.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 2 stupnja, Sokolac 8, Ivan-sedlo i Tuzla 9, Bijeljina, Doboj i Gradačac 10, Banja Luka, Kupres, Sanski Most, Sarajevo i Srebrenica 11, Bihać, Jajce i Zvornik 12, Bugojno 13, Livno 14, Goražde i Zenica 15, Drvar i Mostar 17, Trebinje 18, Neum i Čapljina 20 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close