Red Bull Can You Make It?

Prijavi se za avanturu života i kreni na put do Grada svjetlosti

Lifestyle / Flash | 06. 02. 2016. u 12:32 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za sve studente koji vole putovanja i avanture, na pomolu je jedno uzbudljivo natjecanje, u kojem pravo sudjelovanja imaju i studenti iz BiH.

Prijave su otvorene do 14. veljače.

Ono što je potrebno jeste okupiti troje vjernih prijatelja koji bi zajedno pošli na kraj svijeta, i dovoljno su snalažljivi i hrabri da krenu na put bez mobitela, novca i laptopa.

Naime, u natjecanju “Red Bull Can You Make It?” sudionici trebaju proputovati Europu i doći do cilja u Parizu, koristeći limenke Red Bulla kao jedino sredstvo plaćanja.

Odabrani timovi će svoja putovanja početi sa neke od pet startnih točaka u Evropi: Barcelona, Firenza, Berlin, Edinburg i Prag. Na putu do cilja u Parizu, oni za sedam dana trebaju obići šest kontrolnih punktova u nekim od preko 40 europskih gradova poput Venecije, Budimpešte, Beča, Madrida...

Trik je u tome da trebaju koristiti limenke Red Bulla kao jedinu valutu. Do cilja je 2014. godine stiglo 100 timova iz cijelog svijeta. Ove godine natječe se 165 ekipa iz više od 50 zemalja, a pravo sudjelovanja imaju i studenti iz BiH.

Natjecatelji su 2014. godine trgovali sa više od 16.000 limenki. Među najnevjerovatnijim trampama bile su razmjene osam limenki za luksuznu večeru, hotelsku sobu, prevoz do zračne luke i let, ili tri limenke za tri ulaznice na utakmicu Lige prvaka između Bayerna iz Munhena i Manchester Uniteda! Ono što je potrebno jeste iskoristiti svoju snalažljivost, šarm i strategiju, oduševiti svoje navijače i stići do ‘Grada svjetlosti’.

Ekipa Beach Bull Blondies nosi lijepe uspomene iz 2014.: “To je vjerovatno bilo naj-cool stvar koja nam se ikada dogodila.” I drugi sudionici ohrabruju studente da se prijave: “Samo naprijed, bit će to nešto najbolje što ste doživjeli.”

Svi članovi pobjedničkog tima kao nagradu dobijaju ultimativnu ljetnu avanturu, koju osigurava Contiki. Oni će imati priliku da uživaju putujući diljem Europe, uz osiguran smještaj i prijevoz.

Za sve detalje, posjetite www.redbullcanyoumakeit.com ili www.redbull.ba i prijavite se do 14. veljače 2016.

Kopirati
Drag cursor here to close