Ravnatelj prijavio

Pretresli kuću tražeći marihuanu, pronašli rajčice i paprike

Lifestyle / Flash | 25. 02. 2015. u 15:24 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prostodušna izjava učenika jedne osnovne škole u Ljubljani kako njegova obitelj u podrumu kuće pod žaruljama uzgaja povrće dovela je do skandala jer je sutradan policija izvršila pretres podruma i stana tražeći marihuanu.

Učenik sedmog razreda osnovne škole "Prule" rekao je na satu zemljopisa da njegova sestra u podrumu pod umjetnim svjetlom uzgaja rajčice i paprike. To je učitelj zemljopisa prenio ravnatelju, a ovaj prijavio policiji navevši da se radi o sumnjivim "zelenim stabljikama".

Zbog tog šuma u komunikaciji policija je stvar uzela ozbiljno i deset sati pretraživala podrum i stan. No, marihuanu nisu našli nego samo hidroponski uzgajano obično povrće, piše u srijedu ljubljansko "Delo".

Ravnatelj škole Dušan Merc izjavio je da nije učinio ništa krivo i da je bio dužan prijaviti policiji svoju sumnju, dok je obitelj ogorčena i najavljuje da će sina ispisati iz škole jer je nepravedno "stigmatiziran". Kažu da mu se ravnatelj nije ispričao za lažnu prijavu, a uz to ga je navodno jednom nazvao "klošarom" jer nije imao pravilno zavezane vezice na obući.

Kopirati
Drag cursor here to close