Novi spot

Premijera novog spota S.A.R.S.-a na MTV-u

Kultura / Glazba | 07. 05. 2016. u 00:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bendovi S.A.R.S. i 'Ničim izazvan' su udružili snage i plod njihove suradnje je novi singl 'Glupost'. Za ovu numeru je urađen i spot, koji će premijerno biti prikazan u ponedjeljak 9.5. u 20 sati na MTV kanalu.

Iako S.A.R.S. važi za jedan od koncertno najaktivnijih bendova u regiji, to ne znači da ćemo još dugo čekati na njihov novi studijski album. Nakon samo godinu dana od izlaska 'Proleća', pri samom su završetku novog albuma simboličnog naslova 'Poslednji album'.

S.A.R.S. predstavlja novi singl 'Glupost', za koji su uradili spot koji će ekskluzivnu premijeru imati 9. svibnja u 20 sati na MTV kanalu.

Na ovom singlu ostvarili su suradnju s vrbasko-beogradskim sastavom 'Ničim izazvan', bendom koji je osvojio publiku svojim istoimenim vrlo cijenjenim debitantskim albumom. Članovi sastava 'Ničim izazvan' pojavljuju se u novom spotu zajedno uz S.A.R.S.-ovce, a pjesma će se isključivo nalaziti na 'Poslednjem albumu'.

'Poslednji album' u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa izlazi 15. svibnja ekskluzivno na Deezeru! Do tada pogledajte novi spot bendova S.A.R.S. i 'Ničim izazvan' na MTV kanalu i uživajte u 'Gluposti', navodi se iz MTV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close