MODAMO.kreARTiva

Predstavljen ručno izrađen katalog s radovima 18 bh.kreARTivaca

Lifestyle / Flash | 31. 10. 2014. u 06:52 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druženjem u MODAMO.kreARTiva Concept Storeu na Rondou u Mostaru sinoć je predstavljen prvi katalog u kojem su okupljeni radovi kreARTivaca koje ćete i pronaći u ovom dućanu.

Ono što katalog izdvaja od ostalih jeste činjenica da je ručno izrađen, a fotografije u njemu će vas provesti kroz jesen kakvu ju vide bh.kreARTivci. Svaka fotografija unutar kataloga predstavlja jednog kreARTivca, a rekviziti korišteni na fotografijama odgovaraju jesenskoj tematici. 

Katalog će biti i sredinom narednog tjedna dostupan i online svima za pregledavanje, a do tada ga možete naći u MODAMO.kreARTiva Concept Storeu.

''Naš mali tim se uvijek trudi napraviti nešto novo kroz što ćemo radove ovih sjajnih ljudi predstaviti javnosti na što zanimljiviji način. Tako smo došli na ideju kataloga, a obzirom na cijeli naš koncept koji promovira domaće ljude koji se bave ručnom izradom odjeće i modnih dodataka, odlučili smo i mi sami, ručno izraditi katalog za njih. Sudeći po reakcijama naših posjetitelja sinoć, katalog je doživio uspjeh i jedva čekamo sredinu narednog tjedna da ga predstavimo u printanim medijima, kao i online kako bi bio dostupan svima za pregledavanje“, rekli su predstavnici MODAMO koncepta. 

Djelić atmosfere sa sinoćnjeg druženja s bh.kreARTivcima pogledajte u galeriji koju donosimo

Kopirati
Drag cursor here to close