Troplet

'Povratak iz pakla ovisnosti': Svjedočanstvo mladih u Mostaru

Lifestyle / Flash | 12. 05. 2016. u 06:42 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak, 17. svibnja u 18 i 30 sati, župa sv. Tome apostola i HKZ TROPLET organiziraju predavanje – svjedočanstvo mladih bivših ovisnika o heroinu, kocki, alkoholu: POVRATAK IZ PAKLA OVISNOSTI.

Svjedočanstvo će se održati u crkvi sv. Tome apostola na Bijelom Brijegu nakon večernje sv. Mise. U ovom svjedočanstvu sudjelovat će momci, djevojke i jedna obitelj iz zajednice Cenacolo iz Međugorja koji su se uspjeli vratiti iz mraka ovisnosti o heroinu, kocki, alkoholu…

''Pozivamo mlade i studente, roditelje i sve one koji su zainteresirani za ovu aktualnu temu i dilemu našeg društva i vremena u kojem živimo. Organizatori su u dogovoru sa svjedocima-predavačima dogovorili da će biti mogućnost i pismenog postavljanja pitanja, te će stoga pripremiti prikladna pisala i papiriće. Jamči se anonimnost. A oni slušači koji već imaju dotičnih problema s nekom ovisnošću, mogu svoja pitanja i unaprijed pismeno pripremiti pa će ih sakupljači pitanja poslije predavanja s ostalim pitanjima pokupiti i predati predavačima'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close