Škola

Pokreće se Muzički atelje Maya Sar

Lifestyle / Flash | 24. 09. 2014. u 09:51 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Škola pjevanja pod nazivom Muzički Atelje Maya Sar nastala je iz želje da se dugogodišnje pedagoško, studijsko i scensko iskustvo kantautorice, Maye Sar, prenese ljubiteljima glazbe raznih generacija.

"Već duže vrijeme u meni tinja želja da osnujem školu pjevanja, potaknuta konstantnim upitima mojih kolega, djece, kao i zrelijih osoba koje vole glazbu, vole da pjevaju i poštuju moj rad. Iz te želje, nastao je Muzički Atelje Maya Sar, koji počinje sa radom u listopadu".

U okviru Muzičkog Ateljea Maya Sar, postoji vokalni studio namijenjen svima koji žele da razviju ili unaprijede svoje pjevačke sposobnosti, bilo da se radi o početnicima ili afirmiranim pjevačima. Akcent je na modernim stilovima pjevanja (Pop, RB, Soul...), i primjenjivanju suvremenih vocal coaching metoda, koje su popularne u cijelom svijetu.

Pjevaonica je program namjenjen najmlađim polaznicima od 4 – 8 godina, koji će kroz osmišljene glazbene igre i interakciju sa glazbenim instrumentima, na jedan ležeran način prilagođen uzrastu, upoznati svijet glazbe.

Škola klavira obuhvata program od početnog do naprednog nivoa znanja. Nastava će se održavati u Međunarodnom centru za djecu i omladinu na Grbavici.

Muzički atelje Maya Sar će organizirati Masterclass radionice, na kojima će gostovati priznati domaći i regionalni umjetnici, pjevači, instrumentalisti, kompozitori, producenti, glumci, koreografi, koji će u radu sa polaznicima iz prve ruke podijeliti svoja iskustva.

Prijave će se vrsiti tijekom cijele godine putem web stranice mayasar.com, e-mail adrese [email protected] i oficijelne Facebook stranice, priopćeno je iz Muzičkog ateljea.

Kopirati
Drag cursor here to close