''Dobar osjećaj''

Pogledajte Oliverov spot koji je snimao u Drežnici

Kultura / Glazba | 15. 10. 2014. u 11:15 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je sarađivao sa renomiranim kantautorima iz BiH, izdao dva spota, krenuo je dalje u osvajanje glazbene scene kako u Bosni i Hercegovini tako i šire. Oliver je snimio i treći spot spot za, kako kaže, jednu od dragih mu pjesama, ''Dobar osjećaj''.

Video je snimljen na različitim lokacijama, počevši od Sarajeva, Mostara, Banja Luke, te na lokaciji Drežnica kod Mostara. Sama ideja za spot ustavri i jeste snimanje dobrih osjećaja ljudi. Ono u čemu svaki čovjek istinski uživa i što najviše voli da radi. 

Spot i pjesma sa sobom nose jedinstvenu poruku - ljubav, mir, tolerancija i sloboda, kao napredak ovog društva. Oliver ovom pjesmom poručuje da je jedna od najvažnijih stvari u životu biti slobodan i biti svoj. Samo tim putem ostvarujemo svoj puni potencijal. I ne treba nikad stati, baš kao ni Oliver, bez obzira na sve ići dalje, loviti i ostvarivati svoje snove, navode iz njegove producentske kuće.

Tekst za pjesmu radio je Oliver, dok je za glazbu i ovaj put bio zadužen Josip Joco Vukoja, a video je radio maštoviti i ambiciozni fotograf Ernad Ihtijarević.


Kopirati
Drag cursor here to close