Mentos za 5

Počinje nova Mentos nagradna igra!

Lifestyle / Flash | 30. 06. 2015. u 09:54 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nagradna igra "Mentos za 5" u kojoj možete osvojiti jedan od tri skutera ili neku od 20 utješnih nagrada počinje u ponedjeljak, 29. lipnja i trajat će do 11. kolovoza 2015. godine.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati kupci lanca prodavaonica 'Bingo' na području Federacije BiH.

Mentos je i ovog puta pripremio vrijedne nagrade pa će tako tri najsretnija dobitnika postati vlasnici skutera Keeway f-act 50 Classic, deset sudionika biti će nagrađeno popularnim selfie stickom, dok će još deset ljubitelja Mentosa osvojiti slušalice.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je kupiti bilo koje proizvode robne marke Mentos u vrijednosti od minimalno 5 KM, u supermarketima ili hipermarketima 'Bingo' na području Federacije BiH, te račun sa upisanim osobnim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt telefon) ubaciti u kutiju za nagradnu igru na prodajnom mjestu.

Redovne kupce Mentosa obradovat će informacija da jedan sudionik može ubaciti više računa tijekom trajanja nagradne igre čime povećava mogućnost dobitka, a bitno je napomenuti da samo državljani Bosne i Hercegovine imaju pravo sudjelovanja.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre "Mentos za 5" bit će održano 22. kolovoza 2015. godine u 'Bingo' supermarketu u Sarajevu, a spisak dobitnika će isti dan biti objavljen na Facebook stranici Mentos BA.

Mentos je jedan od najpoznatijih svjetskih brandova tvrdih bombona, a na našem tržištu dostupan je u nekoliko ukusa od kojih su najpopularniji Mint i Fruit. Poznati Mentos slogan 'Stay Fresh', što u prevodu znaći 'Ostani svjež', najbolje predstavlja misiju kompanije koja duže od 70 godina proizvodi ukusne osvježavajuće bombone. Osvježite se i ovog ljeta uz Mentos i osvojite jednu od sjajnih nagrada!

Više informacija o nagradnoj igri 'Mentos za 5' možete pročitati na internet stranici www.mentos.ba ili na Facebook stranici Mentos BA.

Naa nagradna igra "Mentos za 5" poinje danas! :D Vie informacija kako do nagrada moete pronai na naoj redizajniranoj web stranici. :) http://www.mentos.ba/index.html

Posted by Mentos BA on 29. lipanj 2015
Kopirati
Drag cursor here to close