Koncert u Mostaru

Počela prodaja ulaznica za koncert Zdravka Čolića

Vijesti / Politika | 25. 05. 2015. u 09:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak je službeno počela prodaja ulaznica za koncert legendarnog izvođača Zdravka Čolića koji će se održati 20. lipnja 2015. na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru s početkom u 20:30 sati.

Kao i na prethodnim koncertima Zdravka Čolića koji su održani u Bosni i Hercegovini već sada vlada veliki interes.

Ulaznice posjetitelji mogu nabaviti u uličnoj prodaji VTA - Ventura Travel Agency (ul. Alekse Šantića 11 Mostar), cafe Publika Mostar, kiosk Rondo Mostar, Biletarnica BKC u Sarajevu, i u Globtour prodajnoj mreži u podružnicama Međugorje, Čapljina, Ljubuški, Mostar, Široki Brijeg, Posušje, Llivno, Sarajevo, Kiseljak, Salinea Čitluk, MD-Prevoz Vučić Nevesinje, Banja Luka.

 

Zagrli me oko vrata oluja se sprema ;)

Posted by Ps Produkcija on 18. svibnja 2015

''Cijene ulaznica su u rasponu od KM 10,00 do KM 50,00 i mislimo da su pristupačne i da će zadovoljiti potrebe svih zainteresiranih posjetitelja'', priopćili su organizatori.

Ulaznice će se na dan koncerta prodavati i na prodajnim mjestima Stadiona Bijeli Brijeg.

Organizatori napominju da je broj sjedećih mjesta ograničen i da će koncert trajati minimalno 3 sata. Očekuju veliki priliv publike iz cijele regije na koncertu Zdravka Čolića, nakon kojeg publika odlazi kućama sa oduševljenjem.

Sve informacije dostupne su preko Facebook profila PS produkcija i na kontakt telefon 036 333 490 od 9:00 do 16:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close