Nije im pravo

Pobuna bendova iz Brčkog

Lifestyle / Flash | 04. 08. 2015. u 10:32 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brčanski bendovi uputili su otvoreno pismo gradonačelniku Anti Domiću u kojem izražavaju nezadovoljstvo što nisu uvršteni u ovogodišnju kulturno-zabavnu manifestaciju 'Savski cvijet'.

U svom pismu oni gradonačelnika Domića upoznaju kako u Brčkom postoje glazbene grupe koje iza sebe imaju bogat autorski rad, da neke od njih imaju i nekoliko snimljenih albuma, da su nastupali na velikim festivalima, da imaju na stotine nastupa ali kako nekima u Brčkom to nije dovoljno da bi oni svirali u svom gradu na manifestaciji 'Savski cvijet'.

"Mi se ne bunimo što dovodite 'Zabranjeno pušenje', 'Divlje Jagode', niti mislimo kako smo zalužili svirati umjesto njih. Naprotiv, zahvalni smo vam što tako velika imena dovodite u naš mali grad, ali smatramo kako je svaki od brčanskih bendova dovoljno dobar da bude predgrupa tim izvođačima i da za to bude plaćen", stoji u pismu.

Dodaju kako se osjećaju diskriminirano od svog grada koji više cijeni druge ljude od domaćih, te se nadaju kako to nije namjeran propust i da će biti ispravljen.

Kopirati
Drag cursor here to close