Human Dolls

Plastics of Hollywood: Umjetno najčešće nije umjetničko

Lifestyle / Flash | 25. 08. 2016. u 12:54 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U neka davna vremena su ih sklanjali od očiju javnosti, ponekad čak spaljivali, a u dokolici bi ih neki alkemičari pokušavali i izliječiti.

Danas - oni su planetarne 'zvijezde', Instagram milijunaši, stanari raznih big brothera, bog-te-pitao kakvih show programa...

Reality show "Plastics of Hollywood" dovodi svu silu plastičnih ljudi, ljudskih lutaka, silikonskih mutanata... u jednu vilu u Los Angelesu, kako bi njih 12 plastificiranih razgovarali, 'razmišljali', 'savjetovali' o mnogim esencijalnim pitanjima čovječanstva, a ponajviše o plastičnim operacijama i svojim uzorima iz trgovine lutkama.

Na okupu će se naći Justin Jedlica, osvjedočeni ljubavnik lutke Barbie, koji je na oepracije do sada potrošio 250.000 dolara.

Tu je i Sham Ibrahim, pop-art umjetnik poznat po uvrnutim frizurama i prijateljstvima s Boy Georgeom, Paris Hilton, Joan Collins ili pak Janice Dickinson.

Rodrigo Alves je u potrazi za idealnim lutkom Kenom u vlastitome tijelu do sada na plastične operacije i druge intervencije potrošio 400.000 dolara. Nakon jedne od 30-tak operacija, nekoliko dana je bio životno ugrožen.

Frency Morgan je starleta iz trash programa, erotski model, vegetarijanka koja niti puši niti pije, ali voli se malo 'popraviti' silikonom... zlu ne trebalo.

Marcela Iglesias je još jedna Barbika s mnoštvom vlasulja, ali je među poduzetnijima na 'plastic' sceni - producirat će i ovaj, "Plastics of Hollywood" show.

Ava Capra, nastupila u „America's Next Topmodel“ i od tog trenutka ima samo jednu želju - da njezino ime bude poznato svim ljudima na svijetu. Najdraži hobi - selfie, selfie, selfie...

Brandon Cole Bailey je još jedan Ken, model i ljubitelj svoga lika i djela na YozTubeu. Rođena majka ga je ispisala iz škole kad mu je bilo 16 godina, kako bi mogao nastupati na modnim revijama diljem svijeta.

Mauricio Galdi, brazilski Ken koji još nije završio s pretvorbom u ovog lutka. Naime, namjerava odstraniti četiri rebra kako bi što više ličio na svoj uzor. Do sada 'samo' osam operacija, u vezi je s Frenchy Morgan.

Jennifer Pamplona je brazilska verzija lutke Barbie (Susi Doll) je apsolutno stvorena za ovakav način života: ima vlastiti App za fanove, s najnovijim tračevima iz njezina života, aktivna na mrežama, povremeno nastupa kao model ili u nekim manjim glumačkim ulogama, radila je uvećanje grudi, želi imati struk kao srednjovjekovne princeze koje su nosile korzete (steznike)... ima sve što treba jednoj lutki koja govori.

Vinny Ohh ili čovjek bez obrva. Ako ne naiđe kakav posao modela, onda je tu YouTube kanal, neobična odjeća i vrišteća šminka. Cilj mu je postati vanzemaljac bez određenog spola. Dakako, sve to putem operacija.

Kad (ih) sve zbrojiš, ne znaš kome (ne) bi dao svoj glas u realityju...

Kopirati
Drag cursor here to close