Latinskoamerički plesovi

PC ProDance: Mostarski plesači drugi u državi

Lifestyle / Flash | 20. 10. 2014. u 10:14 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni centar Pro Dance u Mostar je donio zlato s bodovnog, a srebro s državnog prvenstva održanog u Srpcu, stavivši tako ime svog kluba i grada među najbolje u državi.

Proteklog vikenda mostarski plesači su sudjelovali na bodovno turnirum i državnom prvenstvu u kombinaciji od 10 plesova.

Marko Lasić i Ema Galić na bodovnom turniru su osvojili prvo mjesto otplesavši svih pet standardnih plesova i prvo mjesto u pet latinskoamerickih plesova.

Osvojivši visoko drugo mjesto u kategoriji svih deset plesova Marko i Ema su doveli svoje ime i ime kluba u finale, iz kojih su prozvani kao srebrni.

Plesače je na ovom turniru ocjenjivalo budno oko pet stranih sudaca koji su došli iz Italije, Slovenije, Mađarske i Hrvatske.

''Presretni smo i jako ponosni zbog njih. Još jednom su svima pokazali kako se radom može sve postići. Hvala im što svojim trudom upornošću i ljubavi prema plesu predstavljaju i uzdižu svoj klub. Neopisiv je osjećaj kada strani suci tvoj par stavljaju ma drugo mjesto u državi. Hvala roditeljima, jer bez njihove podrške ništa ovo ne bi bilo ostvareno. Za mjesec dana imamo još jedno državno prvenstvo, ali ovaj put samo u kategoriji latinskoameričkih plesova. Mi nastavljamo sa pripremama da bi na sljedećim turnirima bili što bolje plasirani'', rekla je za Bljesak.info trenerica Ivana Marić.

Kopirati
Drag cursor here to close