Black Sabbath

Ozzy Osbourne najavio povratak za oproštaj

Kultura / Glazba | 30. 09. 2014. u 08:45 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ozzy Osbourne, pjevač Black Sabbatha, najavio je da će iduće godine legendarni heavy metal band uz pomoć producenta Ricka Rubina snimiti posljednji album u karijeri.

U izjavi za magazin Metal Hammer Osbourne je rekao da bi početkom 2015. godine članovi banda mogli zajedno s Rubinom, s kojim su 2013. godine snimili vrlo uspješan album pod nazivom '13', početi raditi na novom, ukupno dvadesetom studijskom albumu.

Ta je najava pomalo iznenađujuća budući da su još krajem prošle godine u bandu sumnjali da će više ući zajedno u studio. Gitarist Tony Iommi, koji se zadnjih godina liječio od limfoma, rekao je novinarima kako ne zna bi li to bilo dobro, s obzirom na njegovo zdravstveno stanje.

No, Osbourne sada kaže da će on, Iommi i basist Geezer Butler, iako nemaju napisanih novih pjesama, započeti s probama već početkom iduće godine.

'To teba započeti što prije, iako se svašta dogodilo Tommyevu zdravlju i on prolazi tretman protiv raka, no mi ćemo ući u to iduće godine', ustvrdio je Osbourne dodajući kako još ne zna hoće li novi materijal snimati u rodnoj Engleskoj ili Los Angelesu ali, ako treba, 'odletjet će i na Mjesec'.

Kopirati
Drag cursor here to close