MSF

Ovog ljeta dugo iščekivani nastup benda Kiša metaka premijerno na Mostar Summer Festu!

Lifestyle / Flash | 16. 02. 2017. u 13:44 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Kiša metaka nema kompromisa niti cenzure, a tamo gdje dođu, dostave ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu zajebanciju. To je bend za koji se traži karta više, i to s razlogom", tekst je koji ćete naći u opisu ovog splitskog banda, a organizatori Mostar Summer Festa kažu kako su poslušali fanove koji već godinama traže njihov nastup u Mostaru.

"Na društvenim mrežama uistinu komuniciramo s našim fanovima te nam je iznimno važno poslušati njihove želje, a obzirom da su već mnogo puta zahtijevali nastup Kiše metaka, pesretni smo jer smo im to ove godine omogućili i to premjerno, po prvi puta u Mostaru!", zadovoljno ističu i dodaju: "Još od samih početaka Festa, cilj nam je na našem stageu okupiti imena iz regije, stoga nam je posebno drago što će ove godine na Mostar Summer Festu nastupiti i bend 'Clockwork Psycho' koji nam stiže iz Slovenije. Širimo granice Festa i nadamo se da ćemo narednih godina, pored odličnih domaćih izvođača, imati i sve veći broj bendova iz inozemstva koji garantiraju sjajnu zabavu uz kvalitetnu glazbu."

Organizatori otkrivaju i kako će na ovogodišnjem Festu ugostiti više od 20 različitih izvođača, koji nastupaju na dva stagea, a ulaznice po PROMO cijeni od 15 KM su još kratko vremena dostupne na kupikartu.ba.

Sigurni smo da će Fest, kako se bliže 30.6. i 1.7., datumi njegovog održavanja, objavljivati sve više zanimljivih informacija o izvođačima, chill out zoni i dodatnom sadržaju koji nas očekuje u industrijskoj zoni grada Mostara, stoga ih svakako pratite na društvenim mrežama!

FEEL YR V:BE!

 

Kopirati
Drag cursor here to close