Je li zaljubljen u vas?

Ovako muškarac vodi ljubav kada je zaljubljen

Lifestyle / Flash | 28. 07. 2015. u 18:01 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što mu više ulazite pod kožu, dodirivat će vas i gledati dosta drugačije.

Provjerite je li zaljubljen u vas:

1. Ljubi vas češće i duže

Poljupci su za muškarce vrlo intiman čin. Zbog toga je to jedan od prvih znakova da on intenzivno razmišlja o dugoročnoj vezi i vidi sebe u budućnosti pored vas. Ako vas ljubi češće nego prije, po cijelom tijelu i dugo, želi vam dati do znanja da mu se veoma sviđate i da mu je stalo do vas, piše B 92.

2. Posvećen je seksu

Muškarac koji samo želi uživati u seksu, a ne i u vezi, neće se previše truditi oko predigre i vremena koje je obično potrebno ženi da se stvarno uzbudi. Kada mu je stalo do vas, potrudit će se do najmanjih detalja da budete zadovoljni seksom i osjetite koliko mu je to važno.

3. Želi vam udovoljiti

Još jedan znak je to da će vas ispitivati što volite u seksu i slušati što govorite. Muškarci koji su u vezi samo zbog zabave nemaju potrebu da detaljno razgovaraju s partnericom o njenim tajnim željama niti se maziti nakon seksa.

4. Uvijek je pažljiv i velikodušan

Pažljiv je i velikodušan ljubavnik, ne samo prvih nekoliko puta, nego većinu vremena. To je zato što je zainteresiran i želi odnos koji nadilazi zonu seksa. Upravo zato pokušava shvatiti što je vama važno, koje su vaše erogene zone i kada se osjećate najbolje uz njega.

5. Opušten je i svoj

Kada je opušten, razdragan i ne žuri otići nakon intimnih trenutaka, to je solidan znak da je zaljubljen ili se zaljubljuje. Iz istog razloga neće se truditi stalno da vas impresionira i pokazuje koliko je savršen u svemu.

6. Male stvari su važne

Pripaziti će na atmosferu i potruditi se da stvori romantično okruženje za sastanak. Po malim detaljima kao što je večera uz svijeće ili novi parfem prijetit ćete koliko se trudi da shvatite kako mu je stalo do veze i vas. Također će vam reći kako bi želio da se družite s prijateljima ili odete na kratko putovanje. Muškarac koji želi usputnu aferu i malo dobre zabave nikada vas ne bi toliko uključio u svoj život.

Kopirati
Drag cursor here to close