Nezaobilazno odredište

Otvara se hit mjesto u Mostaru - Lucullus Music Bar

Lifestyle / Flash | 27. 11. 2014. u 12:46 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi kat trgovačkog centra Piramida postat će omiljeno odredište ljubitelja kvalitetne zabave, ugodnog, dizajnerski osmišljenog interijera i tematskih partyja jer se u petak, 28. studenog u 20 sati otvara Lucullus Music Bar.

Sudeći prema najavama organizatora, goste očekuje zabavan program, dobra glazba koju će na violini i gitari izvoditi akademski obrazovani glazbenici, a slavljeničku tortu prerezat će poznati kazališni, filmski i televizijski glumac Slaven Knezović koji je ujedno i kum Lucullus Music Bara.

Da će ovo novo mjesto za izlaske osvježiti klupsku scenu u Mostaru, ali i šire, svjedoče najave organizatora koji će svakog tjedna priređivati zabavno-kulturni događaj. Tako ćemo, primjerice, imati priliku uživati u predstavljanju albuma, glumačkim predstavama, stand up večerima, promociji knjiga, tematskim zabavama i slično.

Dozu originalnosti ovom hit baru pruža i posebno osmišljeni interijer s nekoliko različitih vrsta dizajnerskog namještaja i posebno izrađenim zidovima, čiji rad potpisuje arhitektonski studio AAA, i vizualni identitet i brandiranje za što se pobrinula agencija za tržišno komuniciranje Connect.

Kako će izgledati ovo novo nezaobilazno odredište zabave provjerite već sutra na svečanom otvorenju u 20 sati na drugom katu TC Piramida.

Kopirati
Drag cursor here to close