Zadovoljavanje apetita

Otkazivala letove da bude u zrakoplovu s ljubavnikom

Lifestyle / Flash | 28. 02. 2015. u 11:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djelatnica savezne službe zračnih šerifa u SAD-u optužena je za samovoljno premještanje šerifa s letova visokog rizika kako bi im činila usluge i dobila priliku za seks s njima.

Michelle D’Antonio (48) bila je zadužena za koordinaciju odgođenih, propuštenih i otkazanih letova, i pružanje logističke podrške šerifima iz centrale u Herndonu.

Otkrivena je u procesu interne istrage nakon što je Lisa Duron, supruga zračnog šerifa Roya Durona, prijavila maltretirajuće pozive od D’Antonio koja je tvrdila da je protekle četiri godine imala aferu s njenim mužem.

Afera je pukla 2013. godine i bračni par Duron zatražio je podizanje sudske zabrane prilaska za D’Antonio. Slučaj je potaknuo i internu istragu unutar službe, koja je otkrila prave razmjere njene neodgovornosti i samovolje.

D’Antonio je, naime, pregledavala rasporede zračnih šerifa i premještala ih s letova na let kako bi im činila usluge. S vremena na vrijeme pobrinula bi se da bude u istom zrakoplavu kao i šerif kojeg je upravo ‘zapikirala.’

Letovima se dodjeljuju zračni šerifi prema procjeni rizika, no D’Antonio bi ignorirala procjene rizika, otkazivala smještaj šerifa na rizičnim letovima i namještala im ‘ugodnije’ zadatke.

Potencijalnim žrtvama pristupala bi na letovima, aerodromima ili u hotelima, a pritom se koristila službenom bazom podataka.

Promijenila je plan leta za Durona barem 20 puta u četiri godine, a on nije bio jedini šerif koji joj je zapeo za oko.

''Mislim da se ponudila velikom broju šerifa, doslovno se ponašala poput turoperatera'', rekla je umirovljena šerifkinja Sonya Hightower.

''Mnogi su bili svjesni da je radila neke od tih stvari, no niko ne želi to komentirati. Ako se svi koriste time, nitko neće reći ništa'', izjavila je.

Kopirati
Drag cursor here to close