Novi datumi

Otkazana bh. turneja Massima Savića

Lifestyle / Flash | 06. 03. 2015. u 14:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovim putem želimo obavijestiti medije i javnost kako se turneja '' Jedan dan ljubavi'' prolongira zbog iznenadnog pogoršanog zdravstvenog stanja Massima Savića'', ističe producent turneje producenta Tomislav Kašljević.

Podsjećamo, koncerti su bili zakazani za 08.03.(Sarajevo), 10.03 (Zenica), 11.03 (Mostar) i 13.03 (Tuzla). Novi termini koncerata su sljedeći: 20.03 ( Tuzla), 21.03 (Sarajevo), 22.03 (Zenica) te 24.03 (Mostar).

Massimo, njegov band i management, te producent turneje, Tomislav Kašljević, žale zbog novonastale situacije i teške odluke da prolongiraju već dogovorene i rasprodane koncerte.

Poručuju da će za nove termine biti potpuno spremni i kao i uvijek do sada, raspoloženi da posjetiteljima priušte nezaboravan glazbeni doživljaj, te se zahvaljuju svima na razumijevanju.

Ulaznice koje su dosad kupljene važeće su za koncerte u novim terminima.

Također se, iz istih razloga, prolongira i Massimovo druženje sa fanovima na prodajnim mjestima HT Eroneta, generalnog sponzora koncerta. Svi zainteresirani biti će pravovremeno obaviješteni o novim terminima druženja.

Kopirati
Drag cursor here to close