Uhićena

Ostavila djecu u automobilu dok je oralno zadovoljavala dečka

Lifestyle / Flash | 30. 07. 2014. u 16:35 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka 25-godišnja državljanka Princess Marks uhićena je u petak nakon što je policija pronašla njeno dijete samo u upaljenom automobilu zatvorenih prozora, a kasnije je ustanovljeno kako je djevojka oralno zadovoljavala muškarca u njegovom automobilu.

Princess Marks uhićena je nakon što je ostavila djecu u upaljenom automobilu na parkiralištu ispred dućana u Louisiani, jer je u to vrijeme oralno zadovoljavala dečka u drugom automobilu na istom parkiralištu, piše Daily Mail.

Policija je djevojku pitala je li iz njegovog automobila mogla vidjeti djecu kako bi pazila na njih, a ona je priznala da nije jer je oralno zadovoljavala dečka, piše Rtl.hr.

Djeca su pronađena uplakana u automobilu upaljenog motora i podignutih prozora.

''Oboje djece je vrištalo i plakalo, a tek nakon što su policajci 15 minuta pokušavali smiriti djecu, pojavila se njihova majka'', rekla je policajka Kim Myers.

Gospođa Marks je optužena zbog napuštanja djece, a iz pritvora je puštena nakon što je platila 5.000 dolara jamčevine. Za njezinu djecu u starosti od pet i sedam godina skrbništvo je preuzela rodbina.

Kopirati
Drag cursor here to close